NURU MASSAGE

Nuru Massage is een intieme massage die u zult ervaren . Het is zowel erg leuk om de massage te geven als te krijgen en tijdens de massage kunt u de rollen simpelweg omdraaien. Deel uw Nuru moment samen , geniet van elkaar! De Nuru Gels zijn ook uitermate geschikt voor sessies van zelf plezier. “de zogenoemde Lingam en Yoni Massage” en een perfect glijmiddel dat geen silicone en/of toys aantasten tijdens het gebruik.
The Ultimate Body Slide wordt het ook wel genoemd. Nuru ofwel “Nori” is een Japans woord en betekend glad. De Nuru Massage Gel dat bekend staat om zijn unieke eigenschappen is niet te vergelijken met massageoliën. Nuru Gel is geheel op waterbasis, een 100% natuurlijk product. Het plakt niet en het is smaak en reukloos. Na gebruik spoelt het makkelijk van het lichaam af.

De Nuru Massage is een stijl die ontstaan is in Japan. Het is een zeer sensuele massage met behulp van full body contact. Het gehele lichaam zal ontspannen en wordt gestimuleerd naar een seksuele lust voor beide partners.

Het is een feit dat mensen veel plezier beleven om in aanraking met elkaar te komen. Een sensuele massage met de Nuru gel leidt voor partners tot erotische gevoelens en daardoor kan de sensualiteit zonder remmingen worden beleefd.
De Nuru massage leidt tot enorm veel plezier en creëert een speciale band.